Afgelopen weken zijn familieportretjes in de etalage van ons woonhuis te zien geweest. Ik heb er veel reacties op mogen ontvangen. Ook op de vraag 'wie wil een portretje van Louky?'.De actie gaat door, ik sta open voor portretopdrachten!

Vanaf 27 augustus starten weer de schilderlessen in Atelier Scheltema. Lessen kan op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Opgeven kan voor een lesreeks van 7 keer, er worden 9 data gereserveerd. Minimaal aantal deelnemers 5, opgeven via scheltema@kunstwaard.nl, materiaal en koffie/thee bij de prijs inbegrepen.

Elke maand op een vrijdag of zaterdag of zondag geef ik glasworkshop. Deelnemers kunne een eigen glasobject maken, bijvoorbeeld een vaas, een schaal, een glasschilderij of een fantasieobject, na een week (gebakken en al) ophalen. Materiaal en lunch bij de prijs inbegrepen. De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Opgeven via scheltema@kunstwaard.nl, leuk om samen met familie of vriendin te doen. Op de website (www.loukyscheltema.com) staan een link met voorbeelden bij workshops.